Резултат слика за kurir logo

DOBRA ZABAVA Takmičenje u nadvlačenju konopca

Sneg Jahorine dobio regionalne šampione

Red skijanja, red grudvanja, malo nadvlačenja konopca, pa odbojka na snegu… I tako redom – preko stonog tenisa, pikada i bilijara, do šaha, obaranja ruku, fitnesa u bazenu.

Sve ovo se moglo videti prethodnih dana na Jahorini. Da manifestacija u organizaciji Srpske federacije kompanijskog sporta uspe, doprinelo je više od 200 takmičara iz zemlje i regiona  а sveukupni pobednik igara je JP „SRBIJAŠUME“.

Specijalni gost bio je generalni sekretar Evropske i Svetske federacije kompanijskog sporta gospodin Musa Lami, koji nije krio oduševljenje manifestacijom a zadovoljstvo nisu krili ni agilni predstavnici Srpske federacije kompanijskog sporta predsednik Velizar Đerić i potpredsednik Budimir Vučinić i ostali.

Svega ovog ne bi bilo da nije bilo podrške Ministarstva omladine i sporta u Vladi Republike Srbije na čelu sa ministrom Vanjom Udovičićem, Sportskog saveza Srbije na čelu sa Davorom Stefanekom i Goranom Marinkovićem i mnogih drugih. A naravno, posebnu zahvalnost upućujemo takmičarima, predstavnicima naših uglednih kompanija – između ostalog je istakao predsednik Velizar Đerić koji je na Jahorini održao niz sastanaka sa direktorom Olimpijskog centra Jahorina Dejanom Ljevnaićem, o čemu će reči biti narednih dana.