(FOTO) Uspešno završene Prve zimske kompanijske igre!

AUTOR: Republika

ponedeljak, 9. 3. 2020.| 12:47

Više od 200 takmičara iz zemlje i regiona doprinelo je da Prve zimske kompanijske igre na Jahorini uspeju!

Kompanijske igre na Jahorini

Red skijanja, red grudvanja, malo navlačenja konopca, pa odbojka na snegu… I tako redom – preko stonog tenisa, pikada i bilijara, do šaha, obaranju ruku, fitnesa u bazenu…

Sve ovo se moglo videti prethodnih dana u organizaciji Srpske federacije kompanijskog sporta, a sveukupni pobednik Igara je JP „Srbijašume“.

Photo: Miki Antić

Specijalni gost na Jahorini bio je generalni sekretar evropske i svetske federacije kompanijskog sporta Musa Lami, koji nije krio oduševljenje Igrama.

Photo: Miki Antić
Nisu krili simpatije ni agilni čelnici Srpske federacije kompanijskog sporta – predsednik Velizar Đerić, potpredsednik Budimir Vučinić i ostali.

Photo: Miki Antić

– Svega ovoga ne bi bilo da nije bilo podrške Ministarstva omladine i sporta u vladi Republike Srbije s ministrom Vanjom Udovičićem na čelu, Sportskog saveza Srbije s Davorom Štefanekom i Goranom Marinkovićem na čelu i mnogih drugih – potvrdio je Velizar Đerić.

Photo: Miki Antić

– A naravno, posebnu zahvalnost upućujemo takmičarima, predstavnicima naših uglednih kompanija – između ostalog je istakao Velizar Đerić, koji je na Jahorini održao niz sastanaka sa direktorom Olimpijskog centra Jahorina Dejanom Ljevnaićem, o čemu će reči biti narednih dana.